AerArs este o campanie de informare și conștientizare cu privire la fenomenul arderilor necontrolate de deșeuri pentru cetățenii din București și Ilfov.

Proiectul își propune și identificarea unor măsuri concrete pentru îmbunătățirea calității aerului din Capitală și împrejurimi. Campania este derulată de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis și aerlive.ro.

Proiect realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primăriei Municipiului București/Consiliului General al Municipiului București și nu implică nicio responsabilitate din partea Autorității Finanțatoare.

Parteneri Media: 

logo_europafm-04
logo_pressone-04

Proiect susținut de 

logo_claritech-04
ecopolis_logo_01-03

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis este o organizație neguvernamentală înființată în 2009 cu scopul de a promova principiile dezvoltării durabile în politicile publice din România. Am desfășurat studii și cercetări asupra unor domenii ca: politici alternative pentru mediu, politici pentru economie socială, analiza asupra calității aerului, a apei, a pădurilor și colectarea deșeurilor. 

Ecopolis a realizat în 2011 primul studiu privind calitatea aerului în București, corelând efectele pe care aceasta o are asupra sănătății populației și urmărind îndeaproape problema timp de mai bine de 10 ani.

aer_live_logo-03

Aerlive.ro este o platformă de măsurare a calității aerului din București dezvoltată în cadrul unui proiect derulat începând cu 2019 de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis și Fundația  ETTA2U, împreună cu partenerii, OPTAR, 2Celsius și Observatorul Român de Sănătate. Din 2021, platform a fost xtinsă și la nivelului orașului Cluj-Napoca.

Un proiect:

aer_live_logo-03

Gestionat de:

ecopolis_logo_01-03

Finanțat de:

primarie_logo-03

Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primăriei Municipiului București / Consiliului General al Municipiului București și nu implică nicio responsabilitate din partea Autorității Finanțatoare.

© Copyright 2022